Equilibre3-programma

Naast het volgen van een klassiek vermageringsdieet met gewone, gezonde voeding kan je kiezen voor een dieetplan met maaltijdvervangers. De keuze hiervoor hangt af van de resultaten van de BI(v)A-analyse, je persoonlijke verwachtingen en gebeurt steeds in overleg met jou.

Ik koos om samen te werken met een partner die een wetenschappelijke onderbouwde aanpak heeft en mijn geloof in gezond en evenwichtig vermageren deelt. In Equilibre3 heb ik zo een partner gevonden.

Contacteer ons voor meer informatie over het Equilibre3-programma

Stappen binnen het Equilibre3-programma

Het EQ3-programma kent 3 fasen die in elkaar overgaan:

In de startfase wordt gedurende 2 dagen je lichaam optimaal voorbereid om vetverbranding te stimuleren.

Na deze startfase vervang je 2 maaltijden door 2 EQ3-maaltijdvervangers en neem je 1 gewone, gezonde maaltijd volgens jouw energiebehoefte.
In een later stadium neem je 1 EQ3-maaltijdvervanger en 2 gewone, gezonde maaltijden. Je leert stapsgewijs wat een gezonde en lekkere maaltijd inhoudt.

Uiteindelijk eet je weer 3 maal per dag een gewone maaltijd en gebruik je geen EQ3-maaltijdvervangers meer. Afhankelijk van jouw energiebehoefte wordt een persoonlijk maaltijdplan opgesteld om je behaalde resultaat te behouden. 

 

De EQ3-producten zijn lekkere maaltijdvervangers die aan alle veiligheidsnormen en strikte Europese regels voldoen en waarbij je geen extra voedingssupplementen hoeft te nemen. Het zijn met andere woorden volledige maaltijdvervangers die naast hoogwaardige essentiële voedingsstoffen ook alle noodzakelijke vitaminen, mineralen en spoorelementen bevatten. Hierdoor onderscheiden de EQ3-producten zich van proteïnediëten.

Naast EQ3-shakes, soepen en repen, maken ook flakes, wraps, pannenkoeken en een caloriearme koude en warme drank deel uit van het EQ3-productgamma. 

Meer informatie