Voedings- en dieetadvies

Voedings- en dieetadvies

Of u gezonder wil leren eten of wenst te vermageren, ik help u graag naar een gezondere levensstijl. Voor het begeleiden van kinderen en adolescenten met overgewicht gebruik ik de unieke methode van Lekker Pûh!!!.  
U kunt tevens bij mij terecht voor dieetadvies bij ondergewicht, te hoge bloeddruk, te hoge cholesterol, diabetes, maag- en darmproblemen, voedselallergieën en -intoleranties, enz.
Het is belangrijk dat het voedings- of dieetadvies past in uw dagelijks leven en u bovenal laat genieten van een lekker en gezond leven.

Contacteer ons voor voedings- en dieetadies

Parameters voor een goed advies

Eerste consultatie

Om een goed advies op te stellen kijk ik naar uw eet- en leefgewoontes, uw gezondheid en uw gewichtsprofiel. Uw gewicht en lengte worden gemeten om uw BMI te berekenen en uw lichaamssamenstelling wordt bepaald aan de hand van de BI(v)A-analyse (Bio-elektrische Impedantie (vector) Analyse). De BI(v)A-analyse is een medisch gevalideerde meting en geeft essentiële informatie over de hoeveelheid water, spieren en vet in uw lichaam, wat uw lichaam als basisbehoefte heeft en of uw cellen goed gevoed zijn.
Aan de hand van deze gegevens wordt samen met u een haalbaar doel gesteld en een persoonlijk maaltijdplan opgemaakt.

Vervolgconsultatie

Tijdens de verdere opvolging wordt uw behaalde resultaat geëvalueerd. Het verloop van uw gewicht, vet-, spier- en vochtmassa wordt besproken en we beantwoorden uw vragen. Indien nodig wordt uw voedings- of dieetadvies bijgestuurd. U ontvangt bruikbare tips en lekkere recepten om uw dieet te allen tijde vol te houden.